SKTLH3 -Sports Flooring karo Pola Diamond

Short Description:


Detail produk

Tags Product

1.Designed karo Gesper lentur, jogan interlocking iki bisa nyegah kedadean gawe.
2.The lantai lumahing kothak wis busar lan frosted Rampung, lan roughness lumahing sawijining dhuwur.
3.Non desain bolongan siji bisa nyegah vertigo sak gerakan.
4.Big support ngisor, luwih kuwat.
5.Application: Basketball pengadilan, Volleyball Court, Kindergarten, Outdoor Multi Court

TK floor33FLOOR Modul (21)


  • Previous:
  • Next:

  • Tulis pesen kene lan ngirim kanggo kita