pabrik China XMG Outdoor Sports Flooring Basketball Tennis Court lan manufaktur | Secourt

XMG Outdoor Sports Flooring Tennis Court Basketball

Short Description:

Size: 300mmx300mmx17mm

Bobot: 400g / Piece

Warna: 16 jinis

Aplikasi: Basketball / Playground /

Multi Pengadilan / Volleyball / Tennis


Detail produk

Tags Product

Feature

  1. XMG plastik interlocking lantai kothak dibangun karo Gesper lentur ing basis saka pola kothak Gesper crossing lentur, supaya bisa èfèktif r educe kedadean saka termal expansion lan kontrak masalah gawe.
  2. Kanthi ukuran standar, jogan olahraga iki trep kanggo nginstal.
  3. Dirancang karo wilayah kontak gedhe lan pinggiran babak, lentur jogan olahraga Gesper bisa ngurangi tiba lan gondhelan èfèktif.
  4. Kanthi pinggiran kahyangan, lentur olahraga pola crossing kothak Gesper flooring tahan compressive kuwat.

Lumahing:                                                 Bottom Sambungan

lantai Olahraga (1)  lantai Olahraga (2)   lantai Olahraga (3)

tanggal Technical

ukuran jogan Single (L * W * H), Fitur mm 250 * 250 * 12.7mm
  1. Piece Single jogan olahraga bisa diganti yen rusak.
  2. Kanthi desain got, plastik interlocking lantai kothak iki bisa saluran adoh banyu kanthi cepet, lan bisa kabeh -weather.
  3. 100% dibalekake, ora polusi, pangan bahan material safety, non-beracun, tasteless, ora heavy metal.
aplikasi pengadilan basket, pengadilan badminton, lapangan bola voli, roller pengadilan olahraga skate, lapangan bal-balan futsal ruangan, ruangan TK dolanan.
Material PP (PropenePolymer)
suhu sekitar -40 ℃ - + 70 ℃
Gambar Service lifeCase 8-12 taun Basketball pengadilan, lapangan bola voli, pengadilan badminton, lapangan bal-balan, kapal kelompok, etc
ukuran Edge belang (L * W * H), mm kuping Single kuping pindho pinggiran babak
ukuran Edge belang (L * W * H), mm 83,3 * 50 * 12,2 mm 83,3 * 50 * 12,2 mm  

Ana 16 jinis werna lan sampeyan bisa milih luwih saka siji werna kanggo pangadilan:

kode werna

aplikasi:

basketball Court

Volleyball Court

Lapangan Tenis

Badminton Court

Ruangan Futsal Court

Playground

Multi pengadilan


  • Previous:
  • Next:

  • Tulis pesen kene lan ngirim kanggo kita