Produkti ynë kryesisht është parket modular gjykata sportive.

produktet e paraqitura

Tani fabrika jonë kemi 18 modele, dymbëdhjetë linja e prodhimit dhe ne një gjendje prej 100.000 metra katrorë çdo ditë për të garantuar shpërndarjen e shpejtë

Pse na zgjodhet ne ?

  • Profesionistët Licensend

  • Quality mjeshtëri

  • Kënaqshmëria Guarantee

  • Dependable Shërbimi

  • Vlerësimet e lirë

why

Profili i kompanisë

Shijiazhuang Secourt Import & Export Trading Co., Ltd ndodhet në Shijiazhuang, pranë kryeqytetit të Kinës.

From our foundation in 2003,Secourt has strictly abide by an enterprise model of” honest business and innovative development”.

We are a professional interlocking sports flooring manufacture and provider in China and we are glad to provide customers worldwide with top-of-the-line

indoor and outdoor sports court.